fbpx

Najam autobusa logo 01

O NAMA

www.najamautobusa.rs

Naš portal www.najamautobusa.rs je osnovan 2016. i priprada maloj porodici interent portala koja je u vlasništvu DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD.Pored portala www.najamautobusa.rs nama pripadaju i portali www.rafailovici.rs kao i portal www.sportskikamp.rs  Ovaj portal je pre svega nastao iz naše ljubavi prema autobusima i želje da na jednom mestu objedimo najobimniju i najkvalitetniju ponudu za najam i iznajmljivanje autobusa, minibusa i kombija našim klijentima. Želimo postati jedna od vodećih agencija u Srbiji koje pružaju svoje usluge on-line. Stečeno iskustvo nam je bilo najbolji putokaz kojim smerom ići napred, kako u obogaćivanju naše ponude i usavršavanju web stranica, tako i u podizanju kvaliteta svih naših usluga. Ovaj portal je nastao sa namerom da svim našim klijentima približimo uslugu iznajmljivanja autobusa, minibus-a i kombija i da na jednom mestu mogu naći sve ono što im je potrebno kada je prevoz putnika u pitanju. Objedinili smo široku ponudu na jednom mestu. Kada je kvalitet vozila koje nudimo u pitanju trudimo se da on bude na najvišem mogućem nivou. Naime sva vozila u našoj ponudi su visokokvalitetna visokopodna-turistička vozila sa kojima se obavlja prevoz putnika u Srbiji i širom Evrope. U svakom momentu se vozila (ako je vozilo u tom periodu u garaži-slobodno) mogu lično pogledati i na licu mesta se uveriti u njihov kvalitet pre samog angažovanja. Kada je u pitanju iznajmljivanje autobusa, mini bus-a i kombija mi Vam nudimo:

-iznajmljivanje limuzina za specijane trenutke
-transferi do aerodroma u okruženju (Beograd, Budimpešta, Osijek, Beč)
-iznajmljivanje kombija sa vozačem do 8 mesta
-iznajmljivanje minibusa do 20 mesta
-iznajmljivanje autobusa od 35 do 90 mesta
-prodaja autobusa, minibusa i kombija
-predstavljanje najpopularnijih autobuskih tura

Naša misija

Naš glavni i osnovni cilj  jeste zadovoljan klijent – pre, za vreme i nakon korišćenja naših usluga bez obzira na složenost njegovog upita. Predanim delovanjem pronalazimo i omogućavamo našim klijentima uslugu na najvišem nivou. Mi smo uz našeg klijenta od trenutka njegovog upita i plaćanja naših usluga, pa sve do kraja korišćenja naših vozila i povratka sa ugovorenog putovanja.

Naše vrednosti

Profesionalan i transparentan odnos prema iznajmljivaču i klijentu temelji se  na predhodnom bogatom iskustvu zaposlenih i fleksibilnosti, te izgradnji povjerenja kao zajedničke osnove za uspeh na domaćem i stranom tržištu. U prvim godinama našeg postojanja dajemo naš maksimum kako bi se što pre istakli sa svojom kvaltetnom uslugama. Rezultat odlučnog i kvalitetnog rada je intenzivan i konstantan porast broja klijenata koji koriste naše usluge i naša vozila. Našim klijentima i korisnicima nudimo usluge pouzdane i u skladu sa njihovim individualnim potrebama, dok je međusobna komunikacija ono čemu pridajemo posebnu pažnju.

Naši partneri i iznajmljivači

Do sada smo ostavrili saradnju sa brojnim prevoznicima te u svojoj ponudi nudi više od 50 visokokvaltetnih vozila svih struktura, od 8 pa sve do 90 sedišta. U cilju unapređenja kvaliteta usluga, www.najamautobusa.rs svoju ponudu oglašava na različitim portalima, kao što i ostvaruje saradnju sa najpouzdanijim i najsigurnijim prevoznicima iz Srbije, ali i iz okruženja.

Portal wwww.najamautobusa.rs

DEUS TRAVEL DOO -Turistička agencija 
Matični broj 20911794
Pib 107994082
Licenca OTP 60/2016. od 17.03.2016.

Adresa: Železnička br. 46, NOVI SAD
Telefon: +381 (0) 21 210 10 77
Fax: +381 (0) 21 210 10 78
Mobilni: 069 189 98 89
Imejl: [email protected]